top of page

 

Martin Mol. Ustvarjalen že od leta 1966.

Po zaključku študija na Akademiji Willem de Kooning na Nizozemskem je Martin Mol več let delal kot svobodni ustvarjalec v agenciji PMSvW/Y&R na Nizozemskem. Njegovo delo ga je pripeljalo tudi v Slovenijo, kjer že 10 let sodeluje z mednarodno priznano Skupino Publicis.

 

Kdo je v bistvu Martin Mol?

Martin je izjemno predan in zagnan ustvarjalec, ki s svojim delom odkriva bistvo stvari in dobre ideje. To dokazuje tudi dejstvo, da je eden prvih svobodnih ustvarjalcev na Nizozemskem in Evropskem oglaševalskem trgu. Svoje bogate izkušnje je pridobil v številnih oglaševalskih agencijah kot so DDB, Saatchi & Saatchi, ARVH, TBWA, ArnoldVuga, McCann, For Sale, Ogilvy, Madwise, More in drugimi s katerimi je v svoji karieri sodeloval, zato je neprestano v stiku s tradicionalnimi in naprednimi oglaševalskimi orodji, tako »offline« kot »online«. Martin s svojim delom pripoveduje celostne zgodbe, pa naj gre za "brand activation", "behaviour-changing image campaigns" ali zgolj "logo" podjetja.

 

Pitchi z Martinom Molom.

»Zmage so del življenja, še posebej, ko gre za natečaje« pravi Martin, ki se lahko pohvali s številnimi uspešnimi kampanjami, ki so zmagale na natečajih. Ponosen je na svoje oglaševalske kampanje za Toyoto, Mercedes-Benz, ING banko, Ibis hotele, Karlovačko pivo, Rumene strani, Zavarovalnico Sterpolis, Zavarovalnico Maribor, Javno agencijo RS za varnost prometa in mnoge druge.

 

Nagrade Martina Mola.

“Sem povsem samosvoj ustvarjalec”, pravi Martin Mol v vsej svoji skromnosti. Do sedaj je bil na oglaševalskih festivalih nominiran že več kot 50-krat, tako za bronaste, srebrne kot zlate nagrade. Na festivalih kot so The New York Festival, Golden Drum, Brumen, PIAF, SOF, ADCN-Cebuco. Nagrade niso le potrditev Martinove ustvarjalnosti, ampak tudi potrditev naročnikom, da delo z Martinom prinaša vrhunske rezultate.

 

Kaj po mnenju Martin Mola potrebuje komunikacija?

Strastni in izkušeni ustvarjalci kot je Martin Mol želijo ustvarjati nadpovprečno in učinkovito oglaševanje. Martin to počne tako individualno kot tudi v ekipi z drugimi umetniškimi direktorji, oglaševalsko agencijo ali neposredno za naročnika. V primeru slednjega Martin Mol sestavi vrhunsko mednarodno ekipo, ki bo vaš izdelek ali storitev spremenila v zgodbo o uspehu komunikacij in prodaje.

 

Želite izvedeti več o Martinu Molu?

Če obstaja ena sama oseba, ki najbolj razume Martina Mola, je to Martin Mol sam. Torej, pišite mu ali pa ga pokličite.

 

Martin Mol. Ustvarjalen že od leta 1966.

bottom of page